Donderdag 17 en Vrijdag 18 mei 2018.

Niet gepland maar heb een paar dagen over en wat ga ik dan meestal doen als het kan? Inderdaad Fietsen!

Donderdag alles ingepakt en met route.nl nog even snel drie dag routes in elkaar geflanst en hoppa FIETSEN!!!

Vrijdag 18 Mei Eindhoven Opoeteren.

Route Eindhoven Aalst Valkenswaard Achel Sint Huibrechts-Lille Bree Neerglabeek Opoeteren.

Nu eens een keer rechtstreeks naar Café Zomerhof in Borkel en Schaft voor de koffie via Aalst en Valkenswaard. Verder langs Achel waar ik effe een blik sinas en een koek ingeslagen heb voor onderweg. Langs het jaagpad wat langs het kanaal loopt van Sint Huibrechts-Lille naar Bocholt. Onderweg lekker in het zonnetje zitten eten. Buikje rond en verder langs de Zuid Willemsvaart naar Bree. De route langs de twee kanalen was weer heel mooi fietsen! Vanuit Bree naar fietsknooppunt 23 de Duinengordel in. Hier na wat klim en klauterwerk via de fietsknooppunten 31 571 570 35 37 dwars door dit mooie natuurgebied naar de camping. Op zich niks mis mee maar duur en het eten was niet echt lekker, jammer.

Camping Zavelbosch. Dagafstand 50 km.

Zaterdag 19 mei 2018.

Opoeteren Meijel.

Route Opoeteren Neeroeteren Maaseik Ophoven Stevensweert Maasbracht Linne Herten Roermond Horn Heythuysen Roggel Heibloem Meijel.

Om 9.15 uur vertrokken. Niet ontbeten was koud en klam en ontbijt op de camping wederom....veel te duur. In Neeroeteren bij de bakker lekker verse broodjes en een frikandelrol gehaald. Deze onderweg lekker op zitten eten. Langs een heel mooie route door gefietst naar het pondje bij Ohé en Laak. Koffiepauze met een stel medefietsers die rondje Zuid Limburg fietsen. Op naar camping Hatenboer in Roermond. Wat een misser, groot boel lawaai doorfietsen dus! Via Horn en Roggel naar Meijel.

Camping Kampeerbos Simonshoek. Dagafstand 63 km.

Zondag 20 Mei 2018.

Meijel Eindhoven.

Route Meijel Ospel Maarheeze Eindhoven.

Vandaag een zoektocht omdat de Garmin zegt doe het maar lekker zelf, ook leuk. Maar ik vind mijn weg wel en langs Ospel en heel mooie binnen weggetjes sta ik zomaar in Sterksel. Even pauze en door naar Leende om het laatste stukje naar Eindhoven te fietsen.

Dagafstand 42 km.

voor info over de reis

info@johnnyontour.nl